Expert International

"Sunt multe feluri de a esua, dar pentru a reusi, este doar unul singur."  Aristotle

Misiunea firmei Expert International SRL:  „Misiunea firmei este de a oferi cele mai profesionale servicii de consultanţă în afaceri din zona de vest a României, calificativ evaluat din punctul de vedere al calităţii lucrărilor, operativităţii cu care acestea sunt realizate şi din punctul de vedere al satisfacţiei clienţilor”.


Expert International SRL este este o firma privata de consultanta si instruire din Timisoara – Romania. Oferim consultanta generala in business si consultanta specifica in management, marketing, logistica, managementul de proiect, resurse umane.

Expert International SRL ofera o gama larga de servicii de la cele mai simple planuri de afaceri pana la scrierea de proiecte complexe, analize ale mediului de afaceri etc.
Clientii nostrii tinta sunt atat firmele si organizatiile private, romanesti si straine cat si institutiile publice de la nivel local, regional si national.  


Suntem experti in domeniul nostru de activitate iar experienta si cunostintele dabandite de-a lungul anilor reprezinta o garantie a implinirii cu succes a misiunii si obiectivelor noastre.

Pagina in constructie...